* Bijzonder

Wij hebben iets te vieren met u!

Purmerend – Op 10 november was het zover, Regio Purmerend werd een echt bedrijf. En daar zijn we trots op! En bovendien hebben wij net onze 1500-e like op onze Facebookpagina binnen. Graag vieren wij ons feestje samen met u.

Bij de 2500 vind-ik-leuks op onze Facebookpagina verloten wij iets heel speciaals onder onze lezers. Een fotoreportage naar keuze. De fotoreportage kan bestaan uit, portretreportage, kleine bedrijfsreportage (zzp-er), uitbreiding van jouw portfolio of een andere reportage van uw keuze.

Voor onze 5000ste volger hebben wij…………
Nee, dat vertellen wij nog niet. Blijf ons volgen want in 2017 komen wij met iets unieks voor onze 5000ste volger op Facebook. Stay Tuned

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....