* Bijzonder

Wij hebben iets te vieren met u!

Purmerend – Op 10 november was het zover, Regio Purmerend werd een echt bedrijf. En daar zijn we trots op! En bovendien hebben wij net onze 1500-e like op onze Facebookpagina binnen. Graag vieren wij ons feestje samen met u.

Bij de 2500 vind-ik-leuks op onze Facebookpagina verloten wij iets heel speciaals onder onze lezers. Een fotoreportage naar keuze. De fotoreportage kan bestaan uit, portretreportage, kleine bedrijfsreportage (zzp-er), uitbreiding van jouw portfolio of een andere reportage van uw keuze.

Voor onze 5000ste volger hebben wij…………
Nee, dat vertellen wij nog niet. Blijf ons volgen want in 2017 komen wij met iets unieks voor onze 5000ste volger op Facebook. Stay Tuned

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.