20.1 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home* BijzonderKletsen om te Letsen

Kletsen om te Letsen

Purmerend – Op zaterdag 3 december organiseert LETSP’end van 15:00 tot 17:00 uur weer een KLETScafé in lunchroom de Oorsprong aan de Peperstraat 23. Doel van het KLETScafe is om geïnteresseerden te informeren wat LETSp’end precies is. Ter plekke kunnen de deelnemers hun diensten of zelfgemaakte producten aanbieden. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren door de beheerders van LETSP’end. 

Binnen LETSP’end wordt er betaald voor diensten en goederen met de digitale Watermunt. Producten die de deelnemers zelf hebben gemaakt of diensten verkopen ze aan elkaar. Overige producten kunnen ze delen met elkaar middels verhuur. Lets staat voor Local Exchange Trading System.

De lokale Watermunt kan alleen door deelnemers binnen Purmerend en omstreken worden gebruikt. Hoe meer mensen deelnemen hoe groter en gevarieerder het aanbod wordt.

Waarom de Watermunt en niet de Euro? 

Met de Euro kan d.m.v. rentes, beleggingen, etc. veel geld verdiend worden op manieren die vooral de rijken nog rijker maakt. Dat kan met de Watermunt niet. Een lokale munt versterkt bovendien de lokale economie en maakt je minder afhankelijk van Euro’s. LETSP’end biedt je daarnaast de mogelijkheid een uitgebreid netwerk van waardevolle contacten in de buurt op te bouwen. Van een trouwe klantenkring tot vrienden voor het leven. Iedereen is wel ergens goed in. Iedereen heeft wel spullen die geschikt zijn om te verhuren. Ook jij hebt dus iets te bieden.

Inschrijven en meer informatie op: https://communities.cyclos.org/purmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
20.1 ° C
21.8 °
18.9 °
69 %
4kmh
31 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.