* BijzonderPurmerend

Kletsen om te Letsen

Purmerend – Op zaterdag 3 december organiseert LETSP’end van 15:00 tot 17:00 uur weer een KLETScafé in lunchroom de Oorsprong aan de Peperstraat 23. Doel van het KLETScafe is om geïnteresseerden te informeren wat LETSp’end precies is. Ter plekke kunnen de deelnemers hun diensten of zelfgemaakte producten aanbieden. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren door de beheerders van LETSP’end. 

Binnen LETSP’end wordt er betaald voor diensten en goederen met de digitale Watermunt. Producten die de deelnemers zelf hebben gemaakt of diensten verkopen ze aan elkaar. Overige producten kunnen ze delen met elkaar middels verhuur. Lets staat voor Local Exchange Trading System.

De lokale Watermunt kan alleen door deelnemers binnen Purmerend en omstreken worden gebruikt. Hoe meer mensen deelnemen hoe groter en gevarieerder het aanbod wordt.

Waarom de Watermunt en niet de Euro? 

Met de Euro kan d.m.v. rentes, beleggingen, etc. veel geld verdiend worden op manieren die vooral de rijken nog rijker maakt. Dat kan met de Watermunt niet. Een lokale munt versterkt bovendien de lokale economie en maakt je minder afhankelijk van Euro’s. LETSP’end biedt je daarnaast de mogelijkheid een uitgebreid netwerk van waardevolle contacten in de buurt op te bouwen. Van een trouwe klantenkring tot vrienden voor het leven. Iedereen is wel ergens goed in. Iedereen heeft wel spullen die geschikt zijn om te verhuren. Ook jij hebt dus iets te bieden.

Inschrijven en meer informatie op: https://communities.cyclos.org/purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.