19.5 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home* PrimeurOpnamen verborgen-camera-programma op Koemarkt

Opnamen verborgen-camera-programma op Koemarkt

Purmerend – Woensdagmiddag 30 november hebben er op de Koemarkt opnamen plaats gevonden met een verborgen camera. De ploeg draaide deze middag voor het programma “Dit is toch niet normaal”. Dit nieuw te lanceren concept, is een initiatief van de Telegraaf en wordt geproduceerd door Stepping Stone Producties uit Amsterdam. Het zal online te bekijken zijn op het nieuwe online-platform Telegraaf VNDG. 

Een drietal tieners – overduidelijk onder de 18 –  sprak voorbijgangers aan met het verzoek om sigaretten voor ze te kopen. Direct nadat de volwassenen de plaatselijke tabakskiosk op de hoek betraden, werden zij aangesproken door een cameraploeg. De ploeg zelf verborg zich tijdens de acties van de kinderen in een geblindeerde auto achter de oliebollenkraam op de koemarkt. Deze opname in Purmerend was de eerste opname in een reeks die binnenkort online te zien zal zijn.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de publicatiedatum.

Foto’s: Haico Kats

img_4717 img_4712 img_4714 img_4716Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
19.5 ° C
21.7 °
17 °
70 %
1.3kmh
32 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.