* PrimeurPurmerend

Opnamen verborgen-camera-programma op Koemarkt

Purmerend – Woensdagmiddag 30 november hebben er op de Koemarkt opnamen plaats gevonden met een verborgen camera. De ploeg draaide deze middag voor het programma “Dit is toch niet normaal”. Dit nieuw te lanceren concept, is een initiatief van de Telegraaf en wordt geproduceerd door Stepping Stone Producties uit Amsterdam. Het zal online te bekijken zijn op het nieuwe online-platform Telegraaf VNDG. 

Een drietal tieners – overduidelijk onder de 18 –  sprak voorbijgangers aan met het verzoek om sigaretten voor ze te kopen. Direct nadat de volwassenen de plaatselijke tabakskiosk op de hoek betraden, werden zij aangesproken door een cameraploeg. De ploeg zelf verborg zich tijdens de acties van de kinderen in een geblindeerde auto achter de oliebollenkraam op de koemarkt. Deze opname in Purmerend was de eerste opname in een reeks die binnenkort online te zien zal zijn.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de publicatiedatum.

Foto’s: Haico Kats

img_4717 img_4712 img_4714 img_4716


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.