* SuperFlyTimes* Vlog

’t heerlijke avondje is gekomen

Deze week maken de Purmerenders Jimmy en Christian van het youtube kanaal “Superflytimes” in onderstaande video een statement. “Aangezien het Sinterklaasfeest de afgelopen tijd een veel besproken onderwerp is hebben wij geprobeerd om met deze video “Een getinte Sinterklaas” een statement te maken. En nu maar hopen dat het gewaardeerd wordt.”, geven ze beide aan.

In een wereld waar iedereen tegenwoordig een hype wil worden, gaan (Jimmy en Christian) jou laten zien hoe je dit moet doen! Elke maandag om 16:00 staat er weer een aflevering klaar, waarin zij jou gaan laten zien hoe je een hype kan worden. Dit kan uitlopen tot grappige, spannende, leuke maar vooral ook originele manieren.

Dus waar wacht je nog op?! Abonneer snel op hun kanaal.

Abonneer op ons kanaal en check ons ook op:
Instagram: http://www.instagram.com/superflytimes
Facebook: https://www.facebook.com/superflytimes/
YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCyxejFNC3Q0DAJWCBlcwAqg

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.