9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home* SuperFlyTimes't heerlijke avondje is gekomen

‘t heerlijke avondje is gekomen

Deze week maken de Purmerenders Jimmy en Christian van het youtube kanaal “Superflytimes” in onderstaande video een statement. “Aangezien het Sinterklaasfeest de afgelopen tijd een veel besproken onderwerp is hebben wij geprobeerd om met deze video “Een getinte Sinterklaas” een statement te maken. En nu maar hopen dat het gewaardeerd wordt.”, geven ze beide aan.

In een wereld waar iedereen tegenwoordig een hype wil worden, gaan (Jimmy en Christian) jou laten zien hoe je dit moet doen! Elke maandag om 16:00 staat er weer een aflevering klaar, waarin zij jou gaan laten zien hoe je een hype kan worden. Dit kan uitlopen tot grappige, spannende, leuke maar vooral ook originele manieren.

Dus waar wacht je nog op?! Abonneer snel op hun kanaal.

Abonneer op ons kanaal en check ons ook op:
Instagram: http://www.instagram.com/superflytimes
Facebook: https://www.facebook.com/superflytimes/
YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCyxejFNC3Q0DAJWCBlcwAqgSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
9.5 ° C
10.6 °
8.9 °
76 %
11.6kmh
89 %
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
9 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.