* Persbericht* Uitgaan

Kerstviering Katholieke Bond van Ouderen (KBO)

Purmerend – Vrijdag 16 december a.s. houdt de Katholieke Bond van Ouderen afdeling Purmerend hun jaarlijkse Kerstviering in Zaal Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. De zaal gaat open om 12.00 uur.

“Om 12.30 uur beginnen wij met een gezamenlijke lunch die ons alvast in de gezellige Kerstsfeer zal gaan brengen. Ongetwijfeld zullen degenen, die deze viering al eerder hebben meegemaakt er naar uitzien, en de gezellige sfeer herkennen die deze viering mogelijk maakt. Voor deze middag hebben wij wederom het zangduo  Gerda Govers (zang) en Frank Hoeben (piano) uitgenodigd. Na het geweldige succes van het vorig jaar en op veler verzoek hebben wij hiertoe besloten. De muziek die zij ten gehore zullen brengen zal ons zeker in Kerststemming brengen. Tijdens de pauze zal u een drankje worden aangeboden welke vergezeld gaat met een hartigheidje. De entree voor deze middag bedraagt  € 5.00. Het zou makkelijk zijn als u met gepast geld kunt betalen. Gezien het grote aantal bezoekers wat wij verwachten verzoeken wij u zich per telefoon op te geven bij Mevr. Tiny Glandorf  nr. 0299-42 16 15 of bij  Dhr .Cees Wartenbergh  06- 215.433.94 vòòr 12 december a.s.”, schrijft KBO in het persbericht.

Door steun van het Coöperatiefonds van de Rabobank zijn wij er weer in geslaagd u een mooie en gezellige Kerstviering te kunnen aanbieden.

Meer informatie op: http://www.kbonoordholland.nl/afdelingen/?page=detail&id=92


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.