22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home* PersberichtKerstviering Katholieke Bond van Ouderen (KBO)

Kerstviering Katholieke Bond van Ouderen (KBO)

Purmerend – Vrijdag 16 december a.s. houdt de Katholieke Bond van Ouderen afdeling Purmerend hun jaarlijkse Kerstviering in Zaal Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. De zaal gaat open om 12.00 uur.

“Om 12.30 uur beginnen wij met een gezamenlijke lunch die ons alvast in de gezellige Kerstsfeer zal gaan brengen. Ongetwijfeld zullen degenen, die deze viering al eerder hebben meegemaakt er naar uitzien, en de gezellige sfeer herkennen die deze viering mogelijk maakt. Voor deze middag hebben wij wederom het zangduo  Gerda Govers (zang) en Frank Hoeben (piano) uitgenodigd. Na het geweldige succes van het vorig jaar en op veler verzoek hebben wij hiertoe besloten. De muziek die zij ten gehore zullen brengen zal ons zeker in Kerststemming brengen. Tijdens de pauze zal u een drankje worden aangeboden welke vergezeld gaat met een hartigheidje. De entree voor deze middag bedraagt  € 5.00. Het zou makkelijk zijn als u met gepast geld kunt betalen. Gezien het grote aantal bezoekers wat wij verwachten verzoeken wij u zich per telefoon op te geven bij Mevr. Tiny Glandorf  nr. 0299-42 16 15 of bij  Dhr .Cees Wartenbergh  06- 215.433.94 vòòr 12 december a.s.”, schrijft KBO in het persbericht.

Door steun van het Coöperatiefonds van de Rabobank zijn wij er weer in geslaagd u een mooie en gezellige Kerstviering te kunnen aanbieden.

Meer informatie op: http://www.kbonoordholland.nl/afdelingen/?page=detail&id=92Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.