* Openbaar Vervoer* ProvinciaalPurmerend

Drie kwartier chaos, treinen rijden weer

Purmerend – Zo’n 150 mensen stonden op station Overwhere te wachten op de bussen van de NS omdat door een ongeluk nabij Hoorn de treinen tussen station Overwhere en Hoorn niet reden. Victor uit Hoorn geeft aan dat hij al een half uur wacht op het alternatief vervoer van de NS. “Dit kost mij zo’n 1 uur aan extra reistijd maar dat weet je als met het OV gaat.”

Maria uit Enkhuizen heeft oppas geregeld voor de kinderen bij opa en oma. “Voordat ik thuis ben zal het wel tegen negenen zijn. De kinderen blijven op mij wachten dus die mogen nog even opblijven.” Ruud uit Hoorn is heel boos. “Nou kan ik niet trainen met mijn maatjes. Het is altijd al net aan maar nu kan ik het vergeten.”

Ondertussen rijden de treinen weer tussen station Overwhere en Hoorn meldt de NS.

Foto’s: Haico Kats.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.