Ernstig ongeval Noordbeemster

Noordbeemster – Op de N243, ter hoogte van de kruising met de Jisperweg in Noord-Beemster, heeft zich woensdagmiddag 7 december een ernstig ongeval voorgedaan. Een vrachtwagen is van de weg geraakt en tot stilstand gekomen tegen een boom. Hierbij raakten de 3 inzittenden van de vrachtwagen gewond. 

De twee bijrijders zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De chauffeur werd door de brandweer uit de vrachtwagen geknipt en kon uiteindelijk zelf de vrachtwagen uitklimmen. Hij is met een hoofdwond door de ambulance meegenomen. De trauma-helikopter was uiteindelijk niet nodig. Het vermoeden is dat de vrachtwagen heeft moeten uitwijken voor een tegemoet komende auto.

Foto’s: Rob Klaucke

Meer foto’s van dit ongeval op:

Drie gewonden bij ernstig ongeval met vrachtwagen Noordbeemster

 

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*