112Beemster

Ernstig ongeval Noordbeemster

Noordbeemster – Op de N243, ter hoogte van de kruising met de Jisperweg in Noord-Beemster, heeft zich woensdagmiddag 7 december een ernstig ongeval voorgedaan. Een vrachtwagen is van de weg geraakt en tot stilstand gekomen tegen een boom. Hierbij raakten de 3 inzittenden van de vrachtwagen gewond. 

De twee bijrijders zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De chauffeur werd door de brandweer uit de vrachtwagen geknipt en kon uiteindelijk zelf de vrachtwagen uitklimmen. Hij is met een hoofdwond door de ambulance meegenomen. De trauma-helikopter was uiteindelijk niet nodig. Het vermoeden is dat de vrachtwagen heeft moeten uitwijken voor een tegemoet komende auto.

Foto’s: Rob Klaucke

Meer foto’s van dit ongeval op:

http://www.haicokats.nl/2016/12/07/drie-gewonden-ernstig-ongeval-vrachtwagen-noordbeemster/

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.