21.3 C
Purmerend
dinsdag 26 september 2023
HomePurmerendPresentatie ontwerp en planning aansluiting Purmerenderweg op N244 tijdens inloopavond

Presentatie ontwerp en planning aansluiting Purmerenderweg op N244 tijdens inloopavond

Purmerend – Dinsdagavond 6 december bezochten ongeveer 40 bezoekers de inloopavond over de directe aansluiting van de Purmerenderweg op de N244. Bezoekers kregen informatie over het ontwerp van de aansluiting en de planning van het werk. De aansluiting zorgt ervoor dat verkeer uit Oosthuizen en Kwadijk in de toekomst direct via de N244 naar de A7 kan. Tevens biedt de aansluiting bewoners in Zuidoostbeemster een aantrekkelijk alternatief om naar de A7 te gaan, zeker richting Hoorn.

De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels begonnen, zoals het doen van onderzoek en het verwijderen van bomen en struiken. De bomen worden later gecompenseerd. Deze werkzaamheden vinden vooral plaats op het perceel van Purmerenderweg 54, waar de toekomstige op- en afrit komt. Begin 2017 starten de uitvoeringswerkzaamheden zoals het aanbrengen van zand voor de nieuwe op- en afrit. De aansluiting krijgt een groot afwateringsgebied en er wordt groen aangeplant. Het aansluiten van de op- en afrit op de Purmerenderweg gebeurt in 5 nachten en staat gepland voor het 3e kwartaal 2017. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in de loop van 2018 klaar.

 
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,619FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
67 %
3.6kmh
100 %
di
21 °
wo
22 °
do
19 °
vr
19 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.