Purmerend

Presentatie ontwerp en planning aansluiting Purmerenderweg op N244 tijdens inloopavond

Purmerend – Dinsdagavond 6 december bezochten ongeveer 40 bezoekers de inloopavond over de directe aansluiting van de Purmerenderweg op de N244. Bezoekers kregen informatie over het ontwerp van de aansluiting en de planning van het werk. De aansluiting zorgt ervoor dat verkeer uit Oosthuizen en Kwadijk in de toekomst direct via de N244 naar de A7 kan. Tevens biedt de aansluiting bewoners in Zuidoostbeemster een aantrekkelijk alternatief om naar de A7 te gaan, zeker richting Hoorn.

De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels begonnen, zoals het doen van onderzoek en het verwijderen van bomen en struiken. De bomen worden later gecompenseerd. Deze werkzaamheden vinden vooral plaats op het perceel van Purmerenderweg 54, waar de toekomstige op- en afrit komt. Begin 2017 starten de uitvoeringswerkzaamheden zoals het aanbrengen van zand voor de nieuwe op- en afrit. De aansluiting krijgt een groot afwateringsgebied en er wordt groen aangeplant. Het aansluiten van de op- en afrit op de Purmerenderweg gebeurt in 5 nachten en staat gepland voor het 3e kwartaal 2017. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in de loop van 2018 klaar.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.