EvenementPurmerend

Wijnroute 2016 Purmerend wederom een succes

Purmerend – De Wijnroute 2016 in Purmerend was zaterdagavond 10 december wederom een succes. Met 650 verkochte glazen konden de deelnemers door de binnenstad bij 25 ondernemers een geselecteerde witte en rode wijn proeven. Bij elke ondernemer werden tevens bijpassende hapjes geserveerd. De wijnroute werd voor de tweede keer georganiseerd.

“Enorm gezellig en leuk om dit met zussen te doen. Ik was net op tijd om nog drie glazen te bemachtigen”, geeft Thea aan. “Volgend jaar doen we zeker weer mee.”

In de meeste zaken waren er flinke kortingen te bedingen. Ook werd er muzikaal uitgepakt. Meerdere muzikanten die in kleine formaties alle winkels bezochten brachten hun muziek voor de deelnemers ten uitvoer.

De wijnen waren speciaal geselecteerd door Slijterij Wijnhandel De Druiventuin.

De wijnroute is in het Waterlandse al langer een begrip. In Monnickendam, waar de wijnroute in oktober 2016 voor de 6e keer werd georganiseerd, waren 1000 glazen te koop die binnen 10 minuten waren uitverkocht. Voor Purmerend dus nog werk aan de winkel want ondanks dat het ook hier uitverkocht was heeft het toch een week geduurd.

De deelnemende winkels waren:

Kolkstraat: Kappers Inc., Teunisse makelaardij.

Waagplein: RS Computers, Anja, Moeders Mooiste, Kleedkamer.

Breedstraat: Ecco, In Style, Eyewish, Cosmo, Fred’s, Pontman.

Dubbele Buurt: Lingerie Delia, Ten, Outfit, Deitmers, Subway, Van Dijk, Creatique, Ladies Fortune, Fitness 4 you, De Heerlijkheid.

Willem Eggertstraat: Dampwinkeltje, Blinckers, Love & Fashion.

Foto’s: Haico Kats

Voor nog meer foto’s en de mogelijk om ze na te bestellen….. Klik

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.