EvenementPurmerend

Repetities Kerstverhaal Kerst op Koemarkt begonnen

Purmerend – De repetities voor het kerstverhaal tijdens het evenement Kerst op de Koemarkt zijn begonnen. Leerlingen van het NKT Theaterschool en leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) van het Bladergroen zullen dit stuk op 24 december op de Koemarkt gaan vertonen. Bijzonder aan dit kerstverhaal is dat er sprake is van verbinding tussen culturen. De productie van dit bijzondere kerstverhaal is in handen van Bart Siersema. De regie en presentatie van Kerst op de Koemarkt wordt gedaan door Pepijn van Halderen.

Op de avond zal ook het Stedelijk Orkest van Purmerend hun muzikale klanken laten horen en zal het stoerste rockkoor van waterland Let’ s Rock onder leiding van Peter Wagenaar hun muzikale vocabulaire laten horen.

Op dit moment is het tijdspad van de avond nog niet bekend. RegioPurmerend zal zodra dit bekend hier aandacht aan besteden.

Kerst op de Koemarkt is op kerstavond 24 december vanaf 19:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.