17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomeEvenementRepetities Kerstverhaal Kerst op Koemarkt begonnen

Repetities Kerstverhaal Kerst op Koemarkt begonnen

Purmerend – De repetities voor het kerstverhaal tijdens het evenement Kerst op de Koemarkt zijn begonnen. Leerlingen van het NKT Theaterschool en leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) van het Bladergroen zullen dit stuk op 24 december op de Koemarkt gaan vertonen. Bijzonder aan dit kerstverhaal is dat er sprake is van verbinding tussen culturen. De productie van dit bijzondere kerstverhaal is in handen van Bart Siersema. De regie en presentatie van Kerst op de Koemarkt wordt gedaan door Pepijn van Halderen.

Op de avond zal ook het Stedelijk Orkest van Purmerend hun muzikale klanken laten horen en zal het stoerste rockkoor van waterland Let’ s Rock onder leiding van Peter Wagenaar hun muzikale vocabulaire laten horen.

Op dit moment is het tijdspad van de avond nog niet bekend. RegioPurmerend zal zodra dit bekend hier aandacht aan besteden.

Kerst op de Koemarkt is op kerstavond 24 december vanaf 19:00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.