12.6 C
Purmerend
maandag 10 juni 2024
Home112Tien buitenboordmotoren in beslag genomen

Tien buitenboordmotoren in beslag genomen

Monnickendam – Zaterdagmiddag rond 14.30 uur heeft de politie tien buitenboordmotoren in beslag genomen.

De motoren lagen in de tuin van een woning aan het Opheve. Een 43-jarige Monnickendammer is aangehouden en hij wordt verdacht van heling. Via Marktplaats had hij een buitenboordmotor te koop aangeboden, die door de rechtmatige eigenaar werd herkend. Toen de politie poolshoogte ging nemen bleken er meer buitenboordmotoren achter die woning te liggen. Na onderzoek bleek dat er met minimaal tien motoren gerommeld was aan bijvoorbeeld de serienummers. Die motoren zijn door de politie in beslag genomen. De Monnickendammer zit nog vast.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,931FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.6 ° C
13.9 °
11.7 °
70 %
1.8kmh
100 %
ma
14 °
di
14 °
wo
14 °
do
17 °
vr
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.