GemeentePurmerend

Afsluiten containers en prullenbakken tijdens oud en nieuw

Purmerend – Om vandalisme met vuurwerk te voorkomen, sluiten we rond de jaarwisseling veel prullenbakken af en worden containers voor brandgevoelig afval voor de jaarwisseling geleegd.

Plastic containers
Op zaterdag 31 december sluiten we de containers voor plastic afval. Deze worden maandag 2 januari weer geopend.

De plastic containers bij de winkelcentra zullen wij het laatst sluiten en als eerst weer openen.

Prullenbakken
Tussen maandag 19 en woensdag 21 december 2016 worden prullenbakken bij bushaltes, speelplaatsen en in parken afgesloten. De prullenbakken bij alle winkelcentra, met uitzondering van de bakken in de binnenstad, sluiten we af op zaterdag 24 december. De Bubbles in de binnenstad – zie afbeelding – sluiten we op zaterdag 31 december af. Vanaf 1 januari kunt u de Bubbles rondom de Koemarkt weer gebruiken.

Vanaf 2 januari 2017 worden alle afsluitkleppen verwijderd en vanaf 6 januari 2017 zijn alle prullenbakken weer beschikbaar.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.