11.2 C
Purmerend
donderdag 13 juni 2024
HomeEvenementKerstmarkt in de Peperstraat

Kerstmarkt in de Peperstraat

Purmerend – Winkeliers en standhouders pakken groots uit met een Kerstmarkt in de Peperstraat. Tingieterij Holland is aanwezig waar u zelf tin in een mal kan gieten om de leukste figuurtjes te maken. Beeldend kunstenaar en graficus Louis Bruynzeel verkoopt leuke prenten van Purmerend. 

Diverse winkeliers uit de Peperstraat hebben zelf een kraam geclaimd. Bij lunchroom De Oorsprong wordt er erwtensoep en worst verkocht. En bij M&N Bodyfashion wordt er gratis gluhwein en warme chocolade geserveerd. Kookwinkel Kookplus is ook aanwezig met diverse culinaire producten en Fred en Mardonio heeft allerlei leuke gadgets. Ook bloemenspeciaalzaak Peperbloem heeft een kraam met alllerlei kerststukken en accessoires. En nog veel meer. Kortom de echte Kerstmarkt vindt u in de Peperstraat.

Foto’s: Rob KlauckeSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.2 ° C
12.3 °
10 °
72 %
0.9kmh
100 %
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.