EvenementPurmerend

Kerstmarkt in de Peperstraat

Purmerend – Winkeliers en standhouders pakken groots uit met een Kerstmarkt in de Peperstraat. Tingieterij Holland is aanwezig waar u zelf tin in een mal kan gieten om de leukste figuurtjes te maken. Beeldend kunstenaar en graficus Louis Bruynzeel verkoopt leuke prenten van Purmerend. 

Diverse winkeliers uit de Peperstraat hebben zelf een kraam geclaimd. Bij lunchroom De Oorsprong wordt er erwtensoep en worst verkocht. En bij M&N Bodyfashion wordt er gratis gluhwein en warme chocolade geserveerd. Kookwinkel Kookplus is ook aanwezig met diverse culinaire producten en Fred en Mardonio heeft allerlei leuke gadgets. Ook bloemenspeciaalzaak Peperbloem heeft een kraam met alllerlei kerststukken en accessoires. En nog veel meer. Kortom de echte Kerstmarkt vindt u in de Peperstraat.

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.