OnderwijsPurmerend

Da Vinci College niet naar Duitsland wegens aanslag in Berlijn

Purmerend – De geplande excursie op woensdag 21 december naar een kerstmarkt in Munster (Duitsland) gaat niet door. Aanleiding hiervoor is de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn, zo liet Da Vinci College dat dinsdagochtend op haar leerlingenportaal weten. De leerlingen die naar Munster zouden gaan hebben woensdag vrij.

Het Da Vinci College had vorig jaar ook al geen geluk met de keuze van haar excursie. Vorig jaar ging de trip naar Namen (Frankrijk), enige tijd na de aanslag in België. De schoolleiding besloot toen om de excursie wel doorgang te laten vinden.

Onder leerlingen en ouders heerst verdeeldheid over de keuze van de schoolleiding. Sommigen zijn opgelucht, anderen teleurgesteld. De schoolleiding van het Da Vinci College was dinsdagochtend niet bereikbaar, wegens gepland wekelijks overleg.

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.