12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomeOnderwijsDa Vinci College niet naar Duitsland wegens aanslag in Berlijn

Da Vinci College niet naar Duitsland wegens aanslag in Berlijn

Purmerend – De geplande excursie op woensdag 21 december naar een kerstmarkt in Munster (Duitsland) gaat niet door. Aanleiding hiervoor is de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn, zo liet Da Vinci College dat dinsdagochtend op haar leerlingenportaal weten. De leerlingen die naar Munster zouden gaan hebben woensdag vrij.

Het Da Vinci College had vorig jaar ook al geen geluk met de keuze van haar excursie. Vorig jaar ging de trip naar Namen (Frankrijk), enige tijd na de aanslag in België. De schoolleiding besloot toen om de excursie wel doorgang te laten vinden.

Onder leerlingen en ouders heerst verdeeldheid over de keuze van de schoolleiding. Sommigen zijn opgelucht, anderen teleurgesteld. De schoolleiding van het Da Vinci College was dinsdagochtend niet bereikbaar, wegens gepland wekelijks overleg.

 

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.