17.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
HomePurmerendKoopovereenkomst eerste deel Brantjesoever getekend

Koopovereenkomst eerste deel Brantjesoever getekend

Purmerend – Voor de ontwikkeling van het voormalige Brantjesterrein aan de Purmersteenweg is afgelopen vrijdag een belangrijke stap gezet. Brantjes Beheer BV en HSB Ontwikkeling hebben de koopovereenkomst getekend voor een groot deel van dit terrein, waardoor de bouw van bijna 100 woningen een stap dichterbij komt.

Wethouder Hans Krieger van de Gemeente Purmerend stelt vast dat elke nieuwe woning kansen biedt: ‘Elke verhuizing brengt beweging in de woningmarkt en dat is voor onze gemeente dringend nodig. Wij zijn blij met ontwikkelaars die samen met grondeigenaren en de gemeente die woningmarkt weer op gang brengen, zodat meer inwoners van Purmerend, die nu nog op een wachtlijst staan, naar een woning kunnen doorstromen.’

De gemeente en HSB Ontwikkeling zijn nog in overleg over de verkoop van het laatste deel van het terrein. Dat is op de hoek Purmersteenweg en de Kooimanweg tegenover het stadhuis. Wethouder Krieger vertrouwt erop dat ook deze laatste locatie binnenkort overgedragen kan worden. HSB heeft een voorlopig schetsplan voor de locatie. HSB en de gemeente denken er binnenkort uit te zijn en willen dan met de omwonenden in gesprek over dit plan.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.9 ° C
18.9 °
16.2 °
68 %
7.2kmh
65 %
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.