15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomeOVVrijdagochtend mogelijk geen treinen vanuit Purmerend

Vrijdagochtend mogelijk geen treinen vanuit Purmerend

Purmerend – NS-medewerkers, aangesloten bij de machinisten vakbond (VVMC), willen vrijdagochtend gaan staken op de standplaatsen Amsterdam, Rotterdam en Hoofddorp. Ze zijn het niet eens met het feit dat ze in de nieuwe roosters steeds hetzelfde rondje rond de kerk moeten rijden. Hoeveel leden er uiteindelijk zullen gaan staken is nog onbekend.

De machinisten (VVMC) vakbond heeft haar leden opgeroepen om vrijdag 23 december het werk neer te leggen vanaf aanvang dienst tot 11.00 uur op de standplaatsen Amsterdam, Rotterdam en Hoofddorp. Er zijn zo’n vierduizend conducteurs en machinisten aangesloten bij de vakbond.

Meer acties in de toekomst worden door machinisten vakbond niet uitgesloten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.