OVPurmerendRegionaal

Vrijdagochtend mogelijk geen treinen vanuit Purmerend

Purmerend – NS-medewerkers, aangesloten bij de machinisten vakbond (VVMC), willen vrijdagochtend gaan staken op de standplaatsen Amsterdam, Rotterdam en Hoofddorp. Ze zijn het niet eens met het feit dat ze in de nieuwe roosters steeds hetzelfde rondje rond de kerk moeten rijden. Hoeveel leden er uiteindelijk zullen gaan staken is nog onbekend.

De machinisten (VVMC) vakbond heeft haar leden opgeroepen om vrijdag 23 december het werk neer te leggen vanaf aanvang dienst tot 11.00 uur op de standplaatsen Amsterdam, Rotterdam en Hoofddorp. Er zijn zo’n vierduizend conducteurs en machinisten aangesloten bij de vakbond.

Meer acties in de toekomst worden door machinisten vakbond niet uitgesloten.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.