OVPurmerendRegionaal

Vrijdagochtend mogelijk geen treinen vanuit Purmerend

Purmerend – NS-medewerkers, aangesloten bij de machinisten vakbond (VVMC), willen vrijdagochtend gaan staken op de standplaatsen Amsterdam, Rotterdam en Hoofddorp. Ze zijn het niet eens met het feit dat ze in de nieuwe roosters steeds hetzelfde rondje rond de kerk moeten rijden. Hoeveel leden er uiteindelijk zullen gaan staken is nog onbekend.

De machinisten (VVMC) vakbond heeft haar leden opgeroepen om vrijdag 23 december het werk neer te leggen vanaf aanvang dienst tot 11.00 uur op de standplaatsen Amsterdam, Rotterdam en Hoofddorp. Er zijn zo’n vierduizend conducteurs en machinisten aangesloten bij de vakbond.

Meer acties in de toekomst worden door machinisten vakbond niet uitgesloten.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by