* A7* Middenbeemster112Beemster

Politie zoekt getuigen aanrijding A7

Middenbeemster – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval op de A7 onder Middenbeemster. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op woensdagmorgen omstreeks 09.00 uur reed een 41-jarige man uit Vianen in een personenauto over de A7 in de richting Hoorn. De man reed op de meest linkse rijstrook en haalde juist een ander auto in. Naar zijn zeggen werd hij van achter genaderd door een personenauto, waarvan de bestuurster, een 31-jarige vrouw uit Spaarndam, met haar lichten knipperde om doorgelaten te worden. Na het inhalen van een vrachtwagen ging het mis. De vrouw maakte een onverwachte stuurbeweging, raakte in de slip, kwam via de vluchtstrook in de berm terecht en botste daar tegen een boom. De boom brak af waarna de auto tot stilstand kwam in de bermsloot. De vrouw werd, nadat zij uit de auto was geholpen, overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling.

De man uit Vianen werd volgens protocol aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord werd hij weer heengezonden.

De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren en/of de aanleiding hiervoor hebben gezien.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.