20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home* PersberichtTwee aanhoudingen wegen poging diefstal PostNL auto

Twee aanhoudingen wegen poging diefstal PostNL auto

Purmerend – Op woensdagmiddag hield de politie twee mannen aan die geprobeerd hadden een auto te stelen op de Suze Groenewegstraat in Purmerend.

Omstreeks 12.30 uur was een postbezorger een pakketje aan het afleveren. Toen hij bij zijn auto terug kwam, stonden er plotseling twee mannen bij hem. Een van hen drukte een mes tegen de keel van de postbezorger. De mannen eisten dat hij de auto open zou maken. Het slachtoffer was zo zenuwachtig, dat het openen van de auto niet lukte. Hierop gingen de verdachten er vandoor.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet. Ook werd er een Burgernetmelding gedaan.

Op basis van het signalement dat het slachtoffer kon geven, kon de politie een verdachte aanhouden. Hij bleek een mes op zak te hebben. De tweede verdachte werd even later aangehouden. Het gaat om Purmerenders van 17 jaar oud. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar hun betrokkenheid bij het incident.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.