EvenementPurmerend

Kerst op de Koemarkt een succes

Purmerend – Veel Purmerenders hebben zichtbaar genoten van Kerst op de Koemarkt. Het stedelijk orkest van Purmerend trapte het evenement af. Nathalie Jones zong kerstliederen en het publiek deed maar al te graag mee. Burgemeester Don Bijl, die een toespraak hield, sprak over verbinding tussen mensen in deze roerige tijden. 

Jong Purmerends talent van het NKT en vluchtelingenkinderen uit de schakelklas speelden de sterren van de hemel en verbeelde het kerstverhaal op eigentijdse, hartverwarmende wijze. Het kerstverhaal werd muzikaal en vocaal ondersteund door het stedelijk orkest Purmerend en rockkoor Let’s Rock – het stoerste rockkoor van Waterland. Voorafgaand aan Kerst op de Koemarkt was er de traditionele herdertjestocht van de Protestantse Gemeente Purmerend.

Het evenement was mogelijk gemaakt door diverse ondernemers uit Purmerend en de regio.

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.