* Primeur* ShowbizzCultuurEvenementPurmerend

Opgejaagd – Een spannend Purmerends format

Purmerend – Met trots presenteren wij u ‘Opgejaagd’. Dit cross-media format is een productie van Regio Purmerend met partner(s) uit de regio.

“Het werd tijd voor iets nieuws. ‘Opgejaagd’ heeft een hoge amusementswaarde en het is extra spannend doordat alle Purmerenders zelf actief mee kunnen spelen”, vertelt Eline Ploch over de nieuwe plannen van Regio Purmerend. “Opgejaagd speelt zich 24 uur lang af op alle soorten media. Facebook, Twitter, internet, televisie, radio, overal kun je Opgejaagd volgen. Maar op iedere soort media krijg je andere informatie. Overal zie je iets anders. Alle puzzelstukjes samen vormen een spoor naar de Purmerender die wordt opgejaagd”. 

Opgejaagd

Welke Purmerender wordt er 24 uur lang opgejaagd? Wie is het? En wie vindt deze persoon?

Een onbekende Purmerender probeert in maart 2017 tussen zaterdag 12:00 en zondag 12:00 uur uit handen te blijven van onze jager.

Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, wordt ook zijn signalement gedurende deze 24 uur verspreid via Social Media. Op vaste tijden moet hij zijn locatie bekend maken via Social Media doormiddel van een livestream op zijn facebookpagina en hij moet verschillende opdrachten uitvoeren.

Niet alleen de jager maakt jacht, naarmate het etmaal verstrijkt kan hij niemand meer vertrouwen. Wie vindt hem? De jager? Een andere Purmerender? U? Of weet hij zich 24 uur lang onopgemerkt door de stad te verplaatsen.

Wil je op de hoogte blijven? Like dan de pagina van opgejaagd en word vrienden met het profiel van de toekomstige deelnemer via het profiel “Opgejaagd In Purmerend“.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.