21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home112Vuurwerkhandelaar (15) aangehouden

Vuurwerkhandelaar (15) aangehouden

Purmerend – Op donderdag hield de politie een 15-jarige jongen uit Purmerend aan wegens handel in illegaal vuurwerk.

Al op maandag 19 december bleek een groepje jeugd vuurwerk af te steken op de Hoornselaan. Een van hen bekende het vuurwerk te hebben afgestoken, terwijl een ander aangaf eigenaar van het vuurwerk te zijn. De politie nam toen twee super crackers in beslag. Het ging hierbij om zwaar illegaal vuurwerk.

Uit onderzoek kwam naar voren dat zij vuurwerk hadden gekocht dat via social media werd aangeboden. De politie stelde een onderzoek in en kwam uiteindelijk uit bij de verdachte. Deze bekende zijn handeltje. Hij bleek nog 37 Cobra’s en een nitraat te hebben. De rest van zijn voorraad was al verkocht.

Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt. Het vuurwerk is in beslag genomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.