GemeentePurmerend

Schoon het nieuwe jaar in

Purmerend – Net als voorgaande jaren, organiseert de gemeente begin januari weer acties om vuurwerk en kerstbomen in te zamelen.
De actie “Na het knallen opruimen met z’n allen” keert elk jaar terug. De gemeente zamelt vuurwerkafval in zodat de straten snel weer schoon en veilig zijn na Oud & Nieuw.

Vuurwerk dat niet is afgegaan, kan gevaarlijk zijn. Laat kinderen daarom niet alleen vuurwerkafval opruimen, maar altijd onder toezicht van een volwassene. Op maandag 2 januari 2017 kunt u tussen tussen 9.00 en 15.00 uur vuurwerkafval inleveren. Hiervoor betalen we € 0,25 per kilo.

Op donderdag 5 januari zamelen we kerstbomen in op dezelfde locaties, tussen 10.00 en 15.00 uur. Voor uw oude kerstboom krijgt u dan € 0,50. Tussen 9 en 23 januari kunt u de kerstboom ook neerzetten waar u normaal gesproken de afvalbakken plaatst, dan nemen we deze mee.

Inleveren kan op de volgende locaties:
Purmer-Noord: Winkelcentrum Gildeplein tegenover Gildestraat 40
Purmer-Zuid: Parkeerplaats sporthal De Vaart (Koggenland 88)
Gors: Dotterbloem 100-102 (wijkkantoor De Gors)
Weidevenne: Abel Tasmanplein (parkeerplaats NS-station)
Overwhere: Parkeerplaats sporthal De Beukenkamp (van IJsendijkstraat)
Wheermolen: Parkeerplaats Makado (achterkant tankstation)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.