9.4 C
Purmerend
dinsdag 11 juni 2024
Home* ZuidoostbeemsterVrouw kritiek na te water raken

Vrouw kritiek na te water raken

Zuidoostbeemster – De politie heeft een 44-jarige vrouw uit Purmerend zondag 1 januari, om 3.24 uur, uit het water gehaald aan het Zuiderpad.

Er kwam melding binnen van een man die zich zorgen maakte over zijn vriendin die was ‘verdwenen’. Het tweetal zat ieder op een eigen fiets, had woorden gekregen en elkaar daarna uit het oog verloren. De man had, toen hij in de gaten kreeg dat zijn vriendin weg was, haar nog gezocht maar zonder resultaat. Agenten zijn direct op de melding afgegaan en troffen een fiets aan de kant van het water. En dat de vrouw in het water lag waar zij al enige tijd lag. De vrouw is onderkoeld en in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Inmiddels gaat het naar omstandigheden redelijk.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,935FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
11.1 °
7.8 °
74 %
0.5kmh
100 %
di
13 °
wo
14 °
do
17 °
vr
16 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.