* Zuidoostbeemster112Purmerend

Vrouw kritiek na te water raken

Zuidoostbeemster – De politie heeft een 44-jarige vrouw uit Purmerend zondag 1 januari, om 3.24 uur, uit het water gehaald aan het Zuiderpad.

Er kwam melding binnen van een man die zich zorgen maakte over zijn vriendin die was ‘verdwenen’. Het tweetal zat ieder op een eigen fiets, had woorden gekregen en elkaar daarna uit het oog verloren. De man had, toen hij in de gaten kreeg dat zijn vriendin weg was, haar nog gezocht maar zonder resultaat. Agenten zijn direct op de melding afgegaan en troffen een fiets aan de kant van het water. En dat de vrouw in het water lag waar zij al enige tijd lag. De vrouw is onderkoeld en in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Inmiddels gaat het naar omstandigheden redelijk.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.