-0.9 C
Purmerend
vrijdag 9 december 2022

Home* De RijpStroomstoring Purmerend, Beemster en De Rijp

Stroomstoring Purmerend, Beemster en De Rijp

Purmerend – Vannacht, maandag 2 januari 2017, is Purmerend en een aantal omliggende gemeenten getroffen door een stroomstoring. Meldingen kwamen binnen uit het grootste deel van Purmerend, uit de gehele Beemster en uit De Rijp.

Omstreeks 03:00 uur kwamen de eerste meldingen binnen. Rond 05:00 had het grootste deel van de regio weer stroom. De Rijp en West-Beemster hebben iets langer moeten wachten op een oplossing. Daar konden rond 06:15 de lichten weer aan.

Over een oorzaak heeft netmaatschappij Liander geen informatie gegeven. De huidige stroomstoring in gemeente Wormer heeft een andere oorzaak. De verwachting is dat daar de stroom voor 09:45 uur weer functioneert.

 


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,197FansLike
2,236VolgersVolg
1,534VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
-0.9 ° C
0 °
-3 °
96 %
2.2kmh
74 %
vr
4 °
za
5 °
zo
2 °
ma
2 °
di
-0 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.