* De Rijp* Middenbeemster* NoordbeemsterBeemsterPurmerend

Stroomstoring Purmerend, Beemster en De Rijp

Purmerend – Vannacht, maandag 2 januari 2017, is Purmerend en een aantal omliggende gemeenten getroffen door een stroomstoring. Meldingen kwamen binnen uit het grootste deel van Purmerend, uit de gehele Beemster en uit De Rijp.

Omstreeks 03:00 uur kwamen de eerste meldingen binnen. Rond 05:00 had het grootste deel van de regio weer stroom. De Rijp en West-Beemster hebben iets langer moeten wachten op een oplossing. Daar konden rond 06:15 de lichten weer aan.

Over een oorzaak heeft netmaatschappij Liander geen informatie gegeven. De huidige stroomstoring in gemeente Wormer heeft een andere oorzaak. De verwachting is dat daar de stroom voor 09:45 uur weer functioneert.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.