14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
HomePurmerendNieuwjaarsopruimactie in Overwhere-Noord

Nieuwjaarsopruimactie in Overwhere-Noord

Purmerend – Op zaterdag 7 januari om 10:00 uur ’s morgens wordt er zwerfafval opgeruimd in de Overwhere-Noord. Het verzamelpunt is bij de middelste flat van de Oostervenne. Er wordt zwerfafval geraapt tot half twaalf en iedereen is welkom om mee te helpen de stad weer een stukje schoner te maken. Voor grijpers en vuilniszakken wordt gezorgd en ook is er een container voor het opgeraapte afval.

Deze actie is een initiatief van Daniella en Joos. Het idee hiervoor is ontstaan tijdens een etentje van gemeente Purmerend voor vrijwillige zwerfafvalrapers. “De stad wordt hierdoor weer wat schoner en mooier en er wordt ook een hoop ergernis voorkomen. Ook helpen we hiermee de dieren die er last van hebben, van met name het plastic afval, en voorkomen we ook dat het in het water terechtkomt en zo nog meer schade aanricht. Daarnaast is een gezamenlijke opruimactie ook nog eens gewoon hartstikke gezellig en je bent in beweging en lekker buiten.”, geven Joos en Daniella aan.

Doe je ook mee? Van tevoren aanmelden mag wel, maar hoeft niet. Meer informatie over de actie is te vinden op de facebookpagina https://www.facebook.com/zwerfiepurmerend/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.