* Politie112Purmerend

Arrestatie op “De Rotonde”

Purmerend – Woensdag 4 januari omstreeks 15:50 vond er op de rotonde op de Gorslaan/Churchilllaan een dubbele arrestatie plaats. Op een webcam was de gehele aanhouding live te volgen.

Een witte auto werd klemgereden door een politieauto en een tweetal motoragenten. De twee inzittenden van de auto zijn aangehouden. Het blijkt om een gestolen voertuig te gaan.

De rotonde kwam in 2015 in het nieuws door de 24/7 live beelden. De rotonde werd wereldnieuws en stond geregeld vol met “camtoeristen” en journalisten. Op last van burgemeester en politie werd toen in de avonduren de stekker uit de webcam getrokken.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.