Purmerend

Jeugd druk met kerstbomen

Purmerend – Kerstbomen achter skelters, kerstbomen met touwen achter de fiets en zelfs met klikobakken en winkelwagens werden vandaag de kerstbomen door de jeugd op de diverse inzamelpunten ingeleverd. Voor elke ingeleverde kerstboom was 50 eurocent te verdienen.

Jaap en Noah uit de Gors-Zuid waren er maar druk mee. De twee vrienden struinden de straten in de Gors-Zuid af op zoek naar kerstbomen. “We hebben al 12 euro verdiend. Wij gaan nu 3 andere kerstbomen ophalen die wij stiekem in de bosjes verstopt hebben. Wij denken dat wij de 15 euro wel gaan halen.”, geven de vrienden aan.

Op sommige inleverpunten zat de grote bak al snel vol. Een medewerker van de gemeente gaf aan dat er meer kerstbomen waren ingeleverd dan verleden jaar. Inleveren kon tot 15:00 uur.

Foto’s: Piet Jonker (inleverpunt Weidevenne)

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....