Purmerend

Jeugd druk met kerstbomen

Purmerend – Kerstbomen achter skelters, kerstbomen met touwen achter de fiets en zelfs met klikobakken en winkelwagens werden vandaag de kerstbomen door de jeugd op de diverse inzamelpunten ingeleverd. Voor elke ingeleverde kerstboom was 50 eurocent te verdienen.

Jaap en Noah uit de Gors-Zuid waren er maar druk mee. De twee vrienden struinden de straten in de Gors-Zuid af op zoek naar kerstbomen. “We hebben al 12 euro verdiend. Wij gaan nu 3 andere kerstbomen ophalen die wij stiekem in de bosjes verstopt hebben. Wij denken dat wij de 15 euro wel gaan halen.”, geven de vrienden aan.

Op sommige inleverpunten zat de grote bak al snel vol. Een medewerker van de gemeente gaf aan dat er meer kerstbomen waren ingeleverd dan verleden jaar. Inleveren kon tot 15:00 uur.

Foto’s: Piet Jonker (inleverpunt Weidevenne)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.