13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* MarkenHennepkwekerij ontdekt op Marken

Hennepkwekerij ontdekt op Marken

Marken – Op donderdagmorgen deed de politie onderzoek in een woning aan de Hoogkamplaan in Marken. Ter plaatse werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Bij de politie kwam een melding binnen, dat er rond de woning een sterke hennepgeur hing. Toen de politie ging kijken bleek er een afzuigslang in de muur te zitten. Van buiten kon de politie ook een bord met transformatoren zien. Beiden zijn, samen met de hennepgeur, duidelijke indicatoren voor een hennepkwekerij.

In de woning bleek een kweektent te staan. In de kwekerij stonden 121 bloempotten met restanten van planten. De hennep bleek echter gerooid te zijn. De politie nam de apparatuur uit de kwekerij in beslag. Onderzoek wees uit dat er sprake was van diefstal van stroom. De stroom is inmiddels afgesloten. De bewoner kon nog niet worden gehoord. De politie stelt een onderzoek in.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.