* Marken112

Hennepkwekerij ontdekt op Marken

Marken – Op donderdagmorgen deed de politie onderzoek in een woning aan de Hoogkamplaan in Marken. Ter plaatse werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Bij de politie kwam een melding binnen, dat er rond de woning een sterke hennepgeur hing. Toen de politie ging kijken bleek er een afzuigslang in de muur te zitten. Van buiten kon de politie ook een bord met transformatoren zien. Beiden zijn, samen met de hennepgeur, duidelijke indicatoren voor een hennepkwekerij.

In de woning bleek een kweektent te staan. In de kwekerij stonden 121 bloempotten met restanten van planten. De hennep bleek echter gerooid te zijn. De politie nam de apparatuur uit de kwekerij in beslag. Onderzoek wees uit dat er sprake was van diefstal van stroom. De stroom is inmiddels afgesloten. De bewoner kon nog niet worden gehoord. De politie stelt een onderzoek in.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.