20.1 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home* RTVNomineer jouw sporttalent(en) voor de Sport Awards Purmerend

Nomineer jouw sporttalent(en) voor de Sport Awards Purmerend

Purmerend – Na het grote succes vorig jaar kon het dit jaar niet uitblijven: de Sport Awards Purmerend keert terug! RTV Purmerend organiseert wederom samen met Spurd en Sportraad de zoektocht naar het beste sporttalent van Purmerend. De winnaars worden ook dit jaar tijdens het groots georganiseerde sportgala in Theater de Purmaryn bekend gemaakt. Iedereen kan zijn of haar sportheld vanaf nu voordragen via www.rtvpurmerend.nl.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Sportraad drukt Lars van der Manden van het producerende RTV Purmerend op de knop om het startsein te geven voor deze nieuwe editie. Via de website van de mediaorganisatie kan iedereen sporthelden met grote of kleine prestaties doorgeven. Er zijn vier categorieën: beste sportman, sportvrouw, jeugdsporter (tot en met 15 jaar) en sportteam. Ook de aanmoedigingsprijs van de Sportraad zal op zondag 30 april tijdens het sportgala worden uitgereikt, maar hiervoor kan niet worden gestemd.

Van der Manden benadrukt dat het belangrijk is dat iedereen nu zijn of haar sporttalent doorgeeft: “Wanneer iemand een ontzettend goede prestatie heeft neergezet afgelopen jaar, maar niet wordt aangemeld, kan het zijn dat hij of zij niet wordt genomineerd. Dat zou natuurlijk zonde zijn. We benaderen daarom ook actief clubs om hun talentvolle leden aan ons door te geven maar ook familie en vrienden roepen we op om mensen aan te melden”. Er is bij de Sport Awards niet alleen aandacht voor topsport, ook breedtesport komt volop aan bod tijdens het gala.

Er kan genomineerd worden tot en met zondag 5 maart 2017. Daarna kiest de jury vijf genomineerden per categorie. De jury bestaat uit Gerrit Aafjes (Spurd), Roald Helm (Wethouder Sport Purmerend), Melvin Smid (grondlegger Sport Awards Purmerend) en juryvoorzitter Bert Slegt (Sportraad). In de drie weken daarna, kan er gestemd worden op deze vijf genomineerden per categorie. Na een puntenverdeling van de jury en met de binnengekomen stemmen van het publiek volgt er een top drie. Deze finalisten worden uitgenodigd voor het sportgala, dat eind april plaatsvindt in Theater de Purmaryn. De winnaars worden hier bekend gemaakt.

RTV Purmerend organiseert de Sport Awards Purmerend omdat de mediaorganisatie het belangrijk vindt dat er een podium is voor lokale top- en breedtesport. De organisatie is niet mogelijk zonder de steun van het bedrijfsleven. Bedrijven en organisaties die hun naam willen verbinden aan het gala kunnen nog steeds contact opnemen met van der Manden. Het spektakel is te volgen via de Facebookpagina ‘Sport Awards Purmerend’.

Foto: aangeleverd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
20.1 ° C
21.8 °
18.9 °
69 %
4kmh
31 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.