Regionaal

Snertproeverij bij Buurderij De Rijp

De Rijp – Als voorproefje op het populaire Snert Event van Boer Ted in Zuidschermer, elk jaar op de laatste zaterdag van januari, organiseert Buurderij De Rijp op zaterdag 14 januari van 11.00-12.00 uur een Boeren & Boeren Snertproeverij. Locatie: Restaurant Bij Ernst in De Rijp.

Tijdens de Snertproeverij kunnen bezoekers kennismaken met de producenten van Boeren & Buren (allen biologisch of op een natuurlijke manier werkend) én hun producten proeven. Wekelijkse gastheer van Buurderij De Rijp Ernst van der Baan zorgt voor de snert. Natuurlijk met biologische knolselderij van onze producent Boer Ted en biologische worst van vleesleverancier Jan Steenbergen. Onze bakker Etienne zorgt voor bijpassend biologisch brood. Traiteur Gusto en zuivelleverancier Noord-Hollands Hof bedekken de broodjes met aioli en kaas, allemaal biologisch. Eerlijk & Heerlijk serveert een bijpassende sap van op een natuurlijke wijze geproduceerde vruchten.

Het concept Boeren & Buren maakt het mogelijk om rechtstreeks bij boeren en ambachtelijke makers van foodproducten op een maximale afstand van 250 kilometer van de Buurderij te kopen. Online bestellingen kunnen op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur tijdens een gezellige bijeenkomst in Restaurant Bij Ernst (Oosteinde 31) worden afgehaald. Buurderij De Rijp is samen met de Buurderij in Amsterdam als eerste twee Buurderijen van Nederland medio december 2016 geopend.

Volg Buurderij De Rijp op Facebook of schrijf je vrijblijvend in via www.boerenenburen.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.