9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
HomeRegionaalSnertproeverij bij Buurderij De Rijp

Snertproeverij bij Buurderij De Rijp

De Rijp – Als voorproefje op het populaire Snert Event van Boer Ted in Zuidschermer, elk jaar op de laatste zaterdag van januari, organiseert Buurderij De Rijp op zaterdag 14 januari van 11.00-12.00 uur een Boeren & Boeren Snertproeverij. Locatie: Restaurant Bij Ernst in De Rijp.

Tijdens de Snertproeverij kunnen bezoekers kennismaken met de producenten van Boeren & Buren (allen biologisch of op een natuurlijke manier werkend) én hun producten proeven. Wekelijkse gastheer van Buurderij De Rijp Ernst van der Baan zorgt voor de snert. Natuurlijk met biologische knolselderij van onze producent Boer Ted en biologische worst van vleesleverancier Jan Steenbergen. Onze bakker Etienne zorgt voor bijpassend biologisch brood. Traiteur Gusto en zuivelleverancier Noord-Hollands Hof bedekken de broodjes met aioli en kaas, allemaal biologisch. Eerlijk & Heerlijk serveert een bijpassende sap van op een natuurlijke wijze geproduceerde vruchten.

Het concept Boeren & Buren maakt het mogelijk om rechtstreeks bij boeren en ambachtelijke makers van foodproducten op een maximale afstand van 250 kilometer van de Buurderij te kopen. Online bestellingen kunnen op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur tijdens een gezellige bijeenkomst in Restaurant Bij Ernst (Oosteinde 31) worden afgehaald. Buurderij De Rijp is samen met de Buurderij in Amsterdam als eerste twee Buurderijen van Nederland medio december 2016 geopend.

Volg Buurderij De Rijp op Facebook of schrijf je vrijblijvend in via www.boerenenburen.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
9.5 ° C
10.6 °
8.9 °
76 %
11.6kmh
89 %
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
9 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.