19.5 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
HomePurmerendVoetbalvrouwen- en meiden gezocht bij FC Purmerend

Voetbalvrouwen- en meiden gezocht bij FC Purmerend

 

Purmerend – FC Purmerend is zeer verheugd dat in de voorjaarscompetitie, welke deze maand nog van start gaat, wederom een MO19 actief zal worden in competitieverband.

Foto: FC Purmerend

Goed om te weten is dat de club alle leden, jongens of meisjes/heren of vrouwen, dezelfde kansen en faciliteiten biedt als de overige leden, iets wat helaas nog niet overal het geval is. De club is (altijd) op zoek naar enthousiaste voetbalsters in alle leeftijdscategorieën, maar met name naar (jong) volwassen om nieuw leven te blazen in een Vrouwen 1 elftal.
FC Purmerend draagt het Vrouwen- en meidenvoetbal een enorm warm hart toe.
Vrouwen 1 zou na de zomer de strijd aan moeten gaan in de 3e klasse zondag. FC Purmerend wil met het aanstaande jonge, frisse team hoge ogen gooien en is nog op zoek naar versterking/aanvulling. Wil je overkomen van een andere club? Meld je dan voor sluitingsdatum 15 juni a.s. aan. Speel je nu niet bij een club dan kan het ook later. Maar natuurlijk geldt: hoe eerder, hoe beter. En dat geldt óók voor jongere voetbalmeiden.
Één of twee keer mee (proef)trainen behoort tot de mogelijkheden.

Vrouwenvoetbal
De gehele meidenafdeling trainen twee keer per week op de dinsdag en donderdag. Daarnaast doen zij jaarlijks mee aan diverse toernooien, waaronder de bekende, door FC Purmerend zelf georganiseerde vrouweneditie van het PUEFA-toernooi. FC Purmerend is al tientallen jaren de grootste en bekendste vrouwenvoetbalvereniging in de regio. De club is dé plek waar vrouwen en meisjes in de regio Noord-Holland samen, sportief en met plezier op weg gaan naar toonaangevend en onderscheidend vrouwenvoetbal.
Zowel voor de competitief als recreatief ingestelde voetbalsters.

Ambitieus én gezellig
De club organiseert ook regelmatig andere activiteiten rondom het voetbal, want de ontwikkeling van speelsters en teams, goede resultaten én plezier gaan bij FC Purmerend hand in hand. Bovendien heeft de club een uitstekende relatie met de vrouwenafdeling van Eredivisie Vrouwenclub Telstar. Kortom: meiden die op zoek zijn naar een ambitieuze én gezellige vrouwenvoetbalclub kunnen bij FC Purmerend terecht.

Meld je aan!
Heb je zin om bij de vrouwen of meiden van FC Purmerend te komen spelen?

Heb je nog vragen?
Meld je of email/bel aan bij;

Richard Ozinga [email protected] 06-46598259
Sander Dijkstra [email protected]
Kelly Man [email protected]

Kijk voor meer informatie op:
www.fc-purmerend.nl
www.facebook.com/FCPurmerend.meidenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
19.5 ° C
21.7 °
17 °
70 %
1.3kmh
32 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.