15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* Edam-VolendamCafé in Volendam dicht na vechtpartij

Café in Volendam dicht na vechtpartij

Volendam – Op zondag 1 januari vond er in Sjaakie’s Café (Volendam) een vechtpartij plaats. Hierbij raakten twee politieagenten gewond. Gisteren werd bekend gemaakt dat het café op last van de burgemeester twee weken haar deuren moet sluiten naar aanleiding van dit incident. De verplichte sluiting duurt van vrijdag 20 januari om 12 uur tot vrijdag 3 februari om 12:00 uur.

Bij de vechtpartij op nieuwjaarsdag waren meerdere personen betrokken. Aanleiding was een ruzie van de uitbater met een taxichauffeur. Toen een aantal bezoekers zich met de ruzie gingen bemoeien probeerden agenten te bemiddelen. Waarna zij, aldus de woordvoerder van politie, bedreigd, geschopt, geduwd en uitgescholden werden – vermoedelijk door de eigenaar van Sjaakie’s Café.

De agenten probeerden de 65-jarige Volendammer aan te houden en kregen te maken met agressie van andere cafe-bezoekers. Door versterking van meerdere agenten en een politiehond kon de arrestatie uiteindelijk toch plaatsvinden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.