GemeentePurmerend

Verkeerschaos door afsluiting Wheermolenbrug

Purmerend – “Het is een chaos in de middag en avond.”, geeft een automobilist aan. “Maandag viel het nog wel mee maar ik sta nu al een kwartier in de file. In de ochtend valt het wel mee.” Door groot onderhoud aan de Wheermolenbrug moeten de meeste automobilisten via de Burgemeester D. Kooimanweg omrijden.

De Wheermolenbrug blijft voor autoverkeer gesloten tot 30 januari dus de chaos zal nog even aanhouden. Lijnbussen, (brom)fietsers en hulpdiensten kunnen wel gebruik maken van de brug. In de zomer is er nog één keer een afsluiting.

Het werk wordt in 2 delen gedaan. In de maand januari pakt de gemeente het meest urgente deel op en in de verkeersluwe zomerperiode doen ze het tweede deel en ronden het project daarmee af.

  • Van maandag 16 januari 9.00 uur tot vrijdag 27 januari 22.00 uur: afgesloten voor al het verkeer, uitgezonderd (brom)fietsers, voetgangers, lijnbussen, nood- en hulpdiensten;
  • Van vrijdag 27 januari 22.00 uur tot maandag 30 januari 5.00 uur: afgesloten voor al het verkeer;
  • Het weekend van vrijdag 3 februari 22.00 uur tot maandag 6 februari 5.00 uur: afgesloten voor al het verkeer.

Screeenshot Google Maps Woensdag 18 Januari 17:10 uur.

Wat is voor u de extra reistijd?

  • > 15 minuten (51%, 40 Votes)
  • Tussen de 10 en 15 minuten (20%, 16 Votes)
  • Tussen de 5 en 10 minuten (15%, 12 Votes)
  • < 5 minuten (14%, 11 Votes)

Totaal aantal stemmers: 79

Laden ... Laden ...

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.