* Edam-VolendamGemeente

Dirk van den Broek kan snel terug aan de Hyacintenstraat

Volendam – Het college van de gemeente Edam-Volendam gaat haar volledige medewerking geven om de Dirk van den Broek opnieuw te vestigen op de locatie aan de Hyacintenstraat. In juli 2016 is Dirk van den Broek in Volendam getroffen door een grote brand. Veel vaste klanten zijn sindsdien afhankelijk van een pick-up point.

Dirk van de Broek gaf de voorkeur aan een tijdelijke vestiging op het Tase-terrein in Volendam. Eerdere gesprekken die zouden moeten leiden tot deze tijdelijke oplossing hebben geen resultaat opgeleverd. Het college heeft toegezegd mee te werken aan het realiseren van een tijdelijke of nieuwe vestiging op de oude locatie. Het college hoopt dat de vaste klanten snel weer op hun oude en vertrouwde plek boodschappen kunnen doen en dat het personeel van de vestiging weer snel aan de slag kan.
Wanneer er gestart gaat worden met de herbouw van de (tijdelijke) vestiging aan de Hyacintenstraat is aan Dirk van den Broek.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.