12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* Edam-VolendamDirk van den Broek kan snel terug aan de Hyacintenstraat

Dirk van den Broek kan snel terug aan de Hyacintenstraat

Volendam – Het college van de gemeente Edam-Volendam gaat haar volledige medewerking geven om de Dirk van den Broek opnieuw te vestigen op de locatie aan de Hyacintenstraat. In juli 2016 is Dirk van den Broek in Volendam getroffen door een grote brand. Veel vaste klanten zijn sindsdien afhankelijk van een pick-up point.

Dirk van de Broek gaf de voorkeur aan een tijdelijke vestiging op het Tase-terrein in Volendam. Eerdere gesprekken die zouden moeten leiden tot deze tijdelijke oplossing hebben geen resultaat opgeleverd. Het college heeft toegezegd mee te werken aan het realiseren van een tijdelijke of nieuwe vestiging op de oude locatie. Het college hoopt dat de vaste klanten snel weer op hun oude en vertrouwde plek boodschappen kunnen doen en dat het personeel van de vestiging weer snel aan de slag kan.
Wanneer er gestart gaat worden met de herbouw van de (tijdelijke) vestiging aan de Hyacintenstraat is aan Dirk van den Broek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.