* Wormer112

Grote hoeveelheid XTC-pillen en poeder aangetroffen

Wormer – Op donderdag zijn tienduizenden XTC pillen aangetroffen in een loods die volledig in bedrijf was. Op dat moment waren twee mannen (27 en 29)  en een vrouw (22) in het pand aanwezig. Dit trio is direct aangehouden.

Na binnengekomen informatie werd de inval op donderdagochtend gedaan. De politie trof in het bedrijfspand twee in werking zijnde tabletteermachines aan. Grote bakken met pillen, enkele tienduizenden, stonden naast de tabletteermachines. Ook werden er in allerlei verschillende kleuren kilo’s XTC poeder aangetroffen.

Tijdens de doorzoeking werd tevens 15 kilo heroïne aangetroffen en een groot geldbedrag. De grondstoffen en de machines zijn inbeslaggenomen en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Politie Zaanstreek/Waterland

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.