17.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home112Vernieling door vuurwerk

Vernieling door vuurwerk

Purmerend – Op vrijdagmorgen hield de politie twee mannen uit Hoorn (25 en 26 jaar oud) aan wegens vernieling en poging tot brandstichting.

Omstreeks 04.00 uur werden de bewoners van een pand aan de Rijtuigstraat in Purmerend wakker van luide knallen bij hun voordeur. Toen zij gingen kijken, zagen zij echter niets. De bewoner ging niet direct terug naar bed, maar bleef even een sigaretje roken. Buiten zag hij een man lopen, die naar zijn voordeur toe ging. Even later klonk er weer een harde klap. De man ging er vervolgens snel vandoor.

Op de voordeur was een grote brandplek zichtbaar. Ook lag er nog vuurwerk voor de deur dat niet was afgegaan.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Op basis van het signalement hield de politie korte tijd later de twee verdachten aan. Zij werden overgebracht naar het politiebureau. Hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.9 ° C
18.9 °
16.2 °
68 %
7.2kmh
65 %
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.