21.6 C
Purmerend
maandag 15 augustus 2022

Home112Vechtpartij en aanhouding Nieuwstraat

Vechtpartij en aanhouding Nieuwstraat

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij die zondagochtend vroeg, rond half vijf, op de Nieuwstraat plaats vond. Ter hoogte van een shoarmazaak zou een 30-jarige jarige Purmerender zijn geslagen en geschopt door drie mannen.

Op het moment dat de agenten ter plaatse waren, rende een van de mogelijke daders, een 23-jarige man uit Purmerend, er vandoor maar hij kon snel door de agenten worden staande gehouden. Het slachtoffer verklaarde te zijn geslagen en geschopt door drie personen en werd door de ambulance meegenomen naar de eerste hulp om nagekeken te worden.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die gezien hebben wat zich zondag heeft afgespeeld op de Nieuwstraat, zich te melden. Ook komt de politie graag in contact met getuigen die met het slachtoffer gesproken hadden en hun telefoonnummers hadden achter gelaten.  De politie in Purmerend is bereikbaar via tel. 0900-8844.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,102FansLike
2,236VolgersVolg
1,506VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.6 ° C
22.8 °
19.4 °
81 %
0.9kmh
94 %
ma
26 °
di
26 °
wo
20 °
do
25 °
vr
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.