Purmerend

Bodem Purmerringvaart bij zwemplek verontreinigd

Purmerend – De provincie Noord-Holland meldt via de website dat de officieel in 2015 aangewezen zwemplek verontreinigd is. De bodem moet gesaneerd worden.

“Bij de inrichting van de zwemplek Purmerringvaart in 2015 bleek dat nader onderzoek naar de grond nodig was omdat mogelijk onregelmatigheden in de bodem te vinden waren”.

Dit bleek inderdaad het geval. De gemeente Purmerend heeft aangegeven op zoek te gaan naar een andere locatie om deze als zwemplek in te richten. Daarom is de officiële zwemplek weer van de lijst gehaald. Wanneer de sanering plaatsvindt is ons niet bekend.

Zie ook: Zwemplek Purmerringvaart verdwijnt

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.