ondernemersPurmerend

GaragePark opent tweede vestiging in Purmerend

PURMEREND – GaragePark gaat zijn tweede vestiging openen in Purmerend met 64 kwalitatief hoogwaardige garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. Na het succes van de eerste vestiging in Purmerend, heeft GaragePark besloten een tweede vestiging te openen op bedrijventerrein Baanstee-Noord. De garageboxen van GaragePark Purmerend Baanstee zijn reeds de verkoop ingegaan.

Na het succes van GaragePark Purmerend blijkt de vraag naar opslagruimte en stalling in de Noord-Hollandse streek alsmaar toe te nemen. Dit leidde naar het besluit om in Purmerend een tweede vestiging te openen. De 64 garageboxen zijn onderverdeeld in 32 units met een oppervlakte van 18m2 en 32 units van 24m2. Vooral voor ondernemers die kampen met ruimtegebrek is het huren of kopen van een garagebox een interessante oplossing. Omdat iedere garagebox wordt opgeleverd met een eigen postbus, krijgen ondernemers de mogelijkheid hun bedrijf te vestigen in een garagebox.

Het alsmaar toenemende succes van GaragePark heeft voornamelijk te maken met dat ieder park voldoet aan de strengste beveiligingsmaatregelingen. Om inbraak en diefstal tegen te gaan wordt iedere garagebox bijvoorbeeld standaard opgeleverd met een individueel brand- en inbraakalarm. Daarnaast wordt het terrein volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang tot het terrein uitsluitend mogelijk met een elektronische sleutel. Ook wordt er dag en nacht toezicht gehouden worden door middel van beveiligingscamera’s. Net als bij alle andere vestigingen, zijn de garageboxen van GaragePark Purmerend Baanstee 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Voor meer informatie over GaragePark Purmerend Baanstee en toekomstige open dagen, ga naar www.garagepark.nl/locatie/purmerend-baanstee/ of neem contact op met Laura Frauenfelder via 0800-2233224.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.