Purmerendwonen

Bouwproject Stekeldijk gaat door

Purmerend – Tijdens het debat over de visievorming Purmerend in 2040 wat ging over de toekomst van wonen in de stad Purmerend heeft wethouder Krieger aangegeven dat er vandaag overeenstemming is bereikt tussen de belegger en de projectontwikkelaar om tot realisatie te komen van de locatie Stekeldijk.

Eerder nog werd er in de commissie Stedelijk Ontwikkeling en Beheer aangegeven door de inspreker van de projectontwikkelaar dat als er niets werd gekozen voor een ontsluiting via de Botterstraat dat de bouwmaatschappij en belegger zich zouden terugtrekken. De ontsluiting zal nu via de Anne Franklaan gaan plaatsvinden.

Relevant artikel hier: https://regiopurmerend.nl/2016/10/06/chantage-in-commissie-sob/

Stekeldijk ligt aan het voormalig evenementen terrein. (tussen het fietstunneltje en ISIS volkstuinen) Er komen drie woongebouwen langs de spoorrails. Twee woongebouwen met zes woonlagen met in totaal 64 huur appartementen van 80 m² woonoppervlakte in de vrije sector en één gebouw van vier woonlagen met 38 koop appartementen voor starters met een oppervlakte van 50 m².

Kopfoto: Van Wijnen (Projectontwikkelaar)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.