Purmerendwonen

Bouwproject Stekeldijk gaat door

Purmerend – Tijdens het debat over de visievorming Purmerend in 2040 wat ging over de toekomst van wonen in de stad Purmerend heeft wethouder Krieger aangegeven dat er vandaag overeenstemming is bereikt tussen de belegger en de projectontwikkelaar om tot realisatie te komen van de locatie Stekeldijk.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Eerder nog werd er in de commissie Stedelijk Ontwikkeling en Beheer aangegeven door de inspreker van de projectontwikkelaar dat als er niets werd gekozen voor een ontsluiting via de Botterstraat dat de bouwmaatschappij en belegger zich zouden terugtrekken. De ontsluiting zal nu via de Anne Franklaan gaan plaatsvinden.

Relevant artikel hier: https://regiopurmerend.nl/2016/10/06/chantage-in-commissie-sob/

Stekeldijk ligt aan het voormalig evenementen terrein. (tussen het fietstunneltje en ISIS volkstuinen) Er komen drie woongebouwen langs de spoorrails. Twee woongebouwen met zes woonlagen met in totaal 64 huur appartementen van 80 m² woonoppervlakte in de vrije sector en één gebouw van vier woonlagen met 38 koop appartementen voor starters met een oppervlakte van 50 m².

Kopfoto: Van Wijnen (Projectontwikkelaar)

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by