Bouwproject Stekeldijk gaat door

artist impression Van Wijnen

Purmerend – Tijdens het debat over de visievorming Purmerend in 2040 wat ging over de toekomst van wonen in de stad Purmerend heeft wethouder Krieger aangegeven dat er vandaag overeenstemming is bereikt tussen de belegger en de projectontwikkelaar om tot realisatie te komen van de locatie Stekeldijk.

Eerder nog werd er in de commissie Stedelijk Ontwikkeling en Beheer aangegeven door de inspreker van de projectontwikkelaar dat als er niets werd gekozen voor een ontsluiting via de Botterstraat dat de bouwmaatschappij en belegger zich zouden terugtrekken. De ontsluiting zal nu via de Anne Franklaan gaan plaatsvinden.

Relevant artikel hier: https://regiopurmerend.nl/2016/10/06/chantage-in-commissie-sob/

Stekeldijk ligt aan het voormalig evenementen terrein. (tussen het fietstunneltje en ISIS volkstuinen) Er komen drie woongebouwen langs de spoorrails. Twee woongebouwen met zes woonlagen met in totaal 64 huur appartementen van 80 m² woonoppervlakte in de vrije sector en één gebouw van vier woonlagen met 38 koop appartementen voor starters met een oppervlakte van 50 m².

Kopfoto: Van Wijnen (Projectontwikkelaar)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt