18.1 C
Purmerend
vrijdag 24 mei 2024
Home* ZakelijkHeron Auto vestigt zich op Baanstee Noord (Video)

Heron Auto vestigt zich op Baanstee Noord (Video)

Purmerend – Heron Auto vestigt zich op bedrijventerrein Baanstee Noord in Purmerend. Het bedrijf neemt 2 hectare grond af voor de bouw van een autoshowroom. Binnenkort wordt de eerste paal geslagen en de bouw duurt naar verwachting 10 maanden.

‘Het is een goed signaal dat er wederom een partij is die gaat bouwen’, stelt wethouder Harry Rotgans tevreden. ‘Er blijft een gezonde interesse bestaan voor vestiging van bedrijven op het bedrijventerrein. De plannen van Heron Auto. zijn prachtig en ik heb er vertrouwen in dat de gemaakte keuze voor ons bedrijvenpark Baanstee-Noord hen helpt bij de verwezenlijking hiervan. Ik wens de ondernemers dan ook alle succes bij de realisering van de plannen.’

Op dit moment is Heron Auto gevestigd in de wijk Overwhere. De eigenaren zijn in overleg met de gemeente en omwonenden als onderdeel van de ontwikkeling van het hele Wagenweggebied. Voor deze plek wordt gedacht aan een combinatie van woningbouw en bedrijvigheid.

Lang gekoesterd

‘Heron Auto is een officieel Erkend Duurzaam PLUS autobedrijf’, stelt directeur Rob Visser. ‘Wij verkopen Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA en zijn onderdeel van Stern Groep. Het is een lang gekoesterde droom om deze prachtige automerken in een mooie omgeving neer te zetten, waar ze beter tot hun recht komen. Audi, Volkswagen en ŠKODA stellen hoge eisen aan de omgeving waar bezoekers de verschillende modellen komen bezichtigen en zich laten informeren. De merken zijn overal herkenbaar, maar het ontwerp wordt aangepast aan de omgeving.’

Uitstekend bereikbaar voor klanten en medewerkers

‘Met een totale vloeroppervlakte van 5.000 vierkante meter bieden we onze klanten straks alles op mobiliteitsgebied. De nieuwe showrooms voldoen aan de laatste huisstijleisen die de importeur voorschrijft. Bedrijventerrein Baanstee-Noord is qua bereikbaarheid perfect. Dit betekent dat we voor onze klanten en medewerkers door de vierbaansweg makkelijk en snel bereikbaar zijn.’

160 zonnepanelen

Visser vervolgt: ‘Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Naast het aanbieden van duurzame mobiliteit, werken we ook met duurzame materialen. Op onze nieuwe panden worden 160 zonnepanelen geplaatst. We zijn zeer tevredenheid over de begeleiding die we hebben gehad vanuit de gemeente Purmerend om dit nieuwbouwproject op te starten en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.’

Baanstee-Noord

Bedrijventerrein Baanstee-Noord ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Het bedrijventerrein ligt op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf luchthaven Schiphol. Kijk voor meer informatie op www.baansteenoord.com.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19.4 °
16.6 °
71 %
1.8kmh
96 %
vr
18 °
za
18 °
zo
21 °
ma
17 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.