Purmerend

Warmetruiendag: bijzondere manifestatie op Koemarkt

Purmerend – 130 leerlingen van het Jan van Egmond Lyceum gaan op Warmetruiendag iets heel bijzonders doen op de Koemarkt.

Wat ze gaan doen willen ze nog niet vertellen.

Iedereen is welkom bij de manifestatie op 10 februari om 10.30 uur op de Koemarkt. Ook wethouder Mario Hegger – verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid – is erbij om het initiatief van de scholieren aan te moedigen.

Warme truien dragen is één van de manieren om energie te besparen. Hoe makkelijk is het om een dikke trui aan te trekken of een sjaal om te doen. Dan kan de thermostaat zo een paar graden lager en dat scheelt 6% op de energierekening.

Warmetruiendag is een initiatief van het Klimaatverbond Nederland en Greenchoice. Meer informatie vindt u op www.warmetruiendag.nl.

Bovenstaand onderwerp is aangedragen door de stagelopers van SG Het Triade.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.