15.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home* ZakelijkDoneeractie gestart, voortbestaan levenswerk in gevaar

Doneeractie gestart, voortbestaan levenswerk in gevaar

Purmerend – Door de brand van 10 januari aan de Boeierstraat is het levenswerk van Peter en Natasja Mentzij, van snoepkraam ‘t Zoethoudertje vernietigd. In het complex waar de brand woede stond in een garagebox alles wat ze in 7 jaar hebben opgebouwd. De inhoud van de garagebox is volledig total loss verklaard en alles is door roet en waterschade niet meer bruikbaar. De brand in het complex werd veroorzaakt door vuurwerk.

Van snoepkabels tot de suikerspinmachine en van plastic tasjes tot vriezers met ijs, alles is weg. Ze dachten verzekerd te zijn wat achteraf niet zo bleek te zijn. Ze staan met hun rug tegen de muur. Alles waar ze al die jaren al hun geld, tijd en liefde in hebben gestoken is in 1 klap weg. Op dit moment weten ze niet hoe ze verder moeten, waardoor het voortbestaan van hun levenswerk in gevaar is gekomen! Hun grootste wens is, om terug te keren op markten en festivals met hun producten.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/01/10/brand-garagebox-boeierflat/

Peter en Natasja zijn geliefde en bekende mensen in Purmerend en omstreken, met een hart van goud. Ze staan zelf altijd voor alles en iedereen klaar, maar vinden het in deze moeilijke tijd lastig om zelf om hulp te vragen. Daarom is er nu een crowdfundingsactie gestart door Sandra Smalhout zodat Peter en Natasja weer verder kunnen met hun tot voor kort bloeiende bedrijfje!

Op dit moment staat de teller op 300 euro.

Meer informatie op: https://www.doneeractie.nl/hulp-na-brand-in-garagebox/-830

Website bedrijf: http://www.penakeevents.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
16.2 °
15 °
79 %
1.8kmh
99 %
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
29 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.