* ZakelijkPurmerend

Doneeractie gestart, voortbestaan levenswerk in gevaar

Purmerend – Door de brand van 10 januari aan de Boeierstraat is het levenswerk van Peter en Natasja Mentzij, van snoepkraam ’t Zoethoudertje vernietigd. In het complex waar de brand woede stond in een garagebox alles wat ze in 7 jaar hebben opgebouwd. De inhoud van de garagebox is volledig total loss verklaard en alles is door roet en waterschade niet meer bruikbaar. De brand in het complex werd veroorzaakt door vuurwerk.

Van snoepkabels tot de suikerspinmachine en van plastic tasjes tot vriezers met ijs, alles is weg. Ze dachten verzekerd te zijn wat achteraf niet zo bleek te zijn. Ze staan met hun rug tegen de muur. Alles waar ze al die jaren al hun geld, tijd en liefde in hebben gestoken is in 1 klap weg. Op dit moment weten ze niet hoe ze verder moeten, waardoor het voortbestaan van hun levenswerk in gevaar is gekomen! Hun grootste wens is, om terug te keren op markten en festivals met hun producten.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/01/10/brand-garagebox-boeierflat/

Peter en Natasja zijn geliefde en bekende mensen in Purmerend en omstreken, met een hart van goud. Ze staan zelf altijd voor alles en iedereen klaar, maar vinden het in deze moeilijke tijd lastig om zelf om hulp te vragen. Daarom is er nu een crowdfundingsactie gestart door Sandra Smalhout zodat Peter en Natasja weer verder kunnen met hun tot voor kort bloeiende bedrijfje!

Op dit moment staat de teller op 300 euro.

Meer informatie op: https://www.doneeractie.nl/hulp-na-brand-in-garagebox/-830

Website bedrijf: http://www.penakeevents.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.