* Kaatsheuvel112Purmerend

Purmerendse mishandeld in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel – De politie doet onderzoek naar een openlijke geweldpleging. Een 18-jarige vrouw uit Purmerend deed hier vrijdag 3 februari 2017 aangifte van, nadat zij op een parkeerterrein in de Sprangsestraat was mishandeld door een aantal haar onbekende mensen. De politie verrichtte twee aanhoudingen.

De vrouw wilde vrijdagavond 3 februari rond 23.00 uur met vrienden een horecagelegenheid bezoeken in het centrum van Kaatsheuvel. Nadat zij de auto hadden geparkeerd en richting de horecazaak liepen, zouden ze zijn aangesproken door een groepje jongeren dat zich agressief gedroeg. Eén van hen zou met een nepvuurwapen hebben gedreigd. Ook zou een jonge vrouw de Purmerendse ineens hebben geslagen, waardoor zij ten val kwam. Toen ze op de grond lag, zou ze door de vrouw en een man zijn geschopt. Ze wist uiteindelijk weg te komen en de politie te waarschuwen.

Twee personen aangehouden
Agenten stelden op basis van onder andere het opgegeven signalement direct een nader onderzoek in, wat leidde naar een 20-jarige man uit Sprang-Capelle en een 19-jarige vrouw uit Hilvarenbeek. Het tweetal kon kort na middernacht worden aangehouden in de Berndijksestraat. Het nepvuurwapen is niet aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort en heeft het verdachte tweetal voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.