23.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeLandsmeerKinderopvang Purmerend neemt Kids kinderdagverblijven over

Kinderopvang Purmerend neemt Kids kinderdagverblijven over

Purmerend – Kinderopvang Purmerend heeft de vestigingen van KIDS kinderdagverblijven overgenomen. Beide vestigingen zullen doorgaan onder dezelfde naam en voor het personeel zijn er geen directe gevolgen. Het betreft de vestigingen in Landsmeer aan de Sportlaan 12 en Purmerend aan de Ivoorkust 2 in de Weidevenne.

Bestuurder Corine Laurant van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) geeft aan: “Ik ben erg blij met deze overname. Voor het eerst in de geschiedenis van SKOP gaan we buiten de stadsgrenzen van Purmerend opereren. De samenvoeging betekent dat er synergetische voordelen behaald kunnen worden, zowel op administratief gebied alsmede personeelszaken. Ik zie genoeg mogelijkheden om de formule KIDS samen met de huidige medewerkers door te ontwikkelen.”

“De vestigingen behouden hun eigen identiteit en hun eigen onderscheidende vermogen. Klanten hebben bewust gekozen voor deze formule dus daar gaan we niets aan veranderen. KIDS is een horizontale kinderopvang met groepen van dezelfde leeftijd. SKOP is een verticale kinderopvang waar groepen in meerdere leeftijden naast elkaar zitten. De overname bied ook voor de gebruikers van KIDS kinderdagverblijven voordelen. Zo zal extra service en dienstverlening, die wij ook voor SKOP bieden, kunnen worden toegevoegd. Daar gaan we later nog naar kijken. Dat doen we niet alleen maar betrekken nadrukkelijk de ouders hierin.”, zegt Corine.

Vertrekkend bestuurder Linda Jutte-Dokter van KIDS: “Na 28 jaar in de branche gewerkt te hebben en samen met een fantastisch team de formule KIDS te hebben opgebouwd is het nu voor mij om van het leven te gaan genieten en extra tijd met mijn gezin door te brengen. De vestigingen van KIDS komen in vertrouwde handen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de filosofie van KIDS blijft bestaan.”

Over Kinderopvang Purmerend:
Kinderopvang Purmerend biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in alle wijken van de stad. Voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal bent u daar aan het juiste adres.

Voordelen Kinderopvang Purmerend:
– 40 jaar pedagogische ervaring in Purmerend
– Flexibele opvang: bv keuze in aantal uren per dag, om-de-week opvang of halve dag opvang
– Locaties in elke wijk van Purmerend en nu ook in Landsmeer
– Stichting zonder winstoogmerk
– Ouderportaal en app voor BSO en kinderdagverblijf met wekelijks foto’s en updates over uw kind
– Alle opvangdagen regelen via app en ouderportaal
– Gratis workshops over pedagogische onderwerpen

Snel een plekje voor uw kind nodig?
Op dit moment zijn er op diverse van onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangmogelijkheden voor directe plaatsing. U bent altijd welkom voor een rondleiding om de sfeer zelf te ervaren.

Peuterspeelzaal
Uw kindje lekker laten spelen met leeftijdsgenootjes? Wij beheren 12 peuterspeelzalen in Purmerend waarvan 1 in Landsmeer. 4 van deze locaties bieden VVE (voor- en vroegschoolse educatie).

Meer informatie op de website: https://www.kinderopvangpurmerend.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
20 °
52 %
2.7kmh
3 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.