EvenementPurmerend

Attractielijst Kermis Purmerend bekend gemaakt (video)

Purmerend – De attractielijst van de Kermis Purmerend is bekend gemaakt. Van vrijdag 12 mei tot en met zondag 21 mei wordt de binnenstad van Purmerend weer op z’n kop gezet! Er is ruimte voor 50 attracties en er wordt gezorgd voor een mooie mix van kindervermaak, grootvermaak, lekker eten en behendigheidsspelletjes.

Op de kermis komen een aantal populaire attracties terug waaronder de Jumbo Caroussel, de Turbo Polyp, Autoscooter en terug van weggeweest de Booster Maxxx, want die hebben we wel gemist verleden jaar!

Maar er is natuurlijk meer! Wat te denken van Thriller, waarin je de stuipen op het lijf gejaagd wordt. Rondjes spinnen in een van de grootste mobiele achtbaan van Europa? Stap in de mad zone van de spectaculaire Super Mouse achtbaan. Nieuw in Nederland is de attractie Lost, geïnspireerd door de gelijknamige serie. Dat belooft wat.

Oeeeeh! En wat dacht je van de nieuwe sensatie de Infinity! Purmerend heeft hiermee een primeur te pakken want de attractie staat voor het eerst in Nederland. Slinger 65 meter over de kop, net zo hoog als Heel Europa. Maar of je van het uitzicht kunt genieten… durf jij het aan?

Het programma: (onder voorbehoud)

Vrijdag 12 mei
– Opening 14.00 uur
– Fright Night 20.00 – 24.00 uur

Zondag 14 mei
– Straattheater 15.00 uur – 18.00 uur

Woensdag 17 mei
– Kortingsdag

Donderdag 18 mei
– Mindervalide middag 14.00 – 18.00 uur

Vrijdag 19 mei
– Vuurwerk 22.00 uur

Zondag 21 mei
– Straattheater 15.00 – 18.00 uur

Meer informatie op: http://purmerend.instantmagazine.com/purmerendmagazine/kermis-purmerend/#!/attracties

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

3 commentaren

  1. Deze attractie heeft al in Sittard gestaan tijdens het oktoberfest vorig jaar, dit is dus niet de 1ste keer 😉

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: