1.3 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
HomeEvenementAttractielijst Kermis Purmerend bekend gemaakt (video)

Attractielijst Kermis Purmerend bekend gemaakt (video)

Purmerend – De attractielijst van de Kermis Purmerend is bekend gemaakt. Van vrijdag 12 mei tot en met zondag 21 mei wordt de binnenstad van Purmerend weer op z’n kop gezet! Er is ruimte voor 50 attracties en er wordt gezorgd voor een mooie mix van kindervermaak, grootvermaak, lekker eten en behendigheidsspelletjes.

Op de kermis komen een aantal populaire attracties terug waaronder de Jumbo Caroussel, de Turbo Polyp, Autoscooter en terug van weggeweest de Booster Maxxx, want die hebben we wel gemist verleden jaar!

Maar er is natuurlijk meer! Wat te denken van Thriller, waarin je de stuipen op het lijf gejaagd wordt. Rondjes spinnen in een van de grootste mobiele achtbaan van Europa? Stap in de mad zone van de spectaculaire Super Mouse achtbaan. Nieuw in Nederland is de attractie Lost, geïnspireerd door de gelijknamige serie. Dat belooft wat.

Oeeeeh! En wat dacht je van de nieuwe sensatie de Infinity! Purmerend heeft hiermee een primeur te pakken want de attractie staat voor het eerst in Nederland. Slinger 65 meter over de kop, net zo hoog als Heel Europa. Maar of je van het uitzicht kunt genieten… durf jij het aan?

Het programma: (onder voorbehoud)

Vrijdag 12 mei
– Opening 14.00 uur
– Fright Night 20.00 – 24.00 uur

Zondag 14 mei
– Straattheater 15.00 uur – 18.00 uur

Woensdag 17 mei
– Kortingsdag

Donderdag 18 mei
– Mindervalide middag 14.00 – 18.00 uur

Vrijdag 19 mei
– Vuurwerk 22.00 uur

Zondag 21 mei
– Straattheater 15.00 – 18.00 uur

Meer informatie op: http://purmerend.instantmagazine.com/purmerendmagazine/kermis-purmerend/#!/attractiesSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Deze attractie heeft al in Sittard gestaan tijdens het oktoberfest vorig jaar, dit is dus niet de 1ste keer 😉

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
1.3 ° C
3.3 °
0 °
95 %
4.3kmh
44 %
do
4 °
vr
8 °
za
10 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.