14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
HomePurmerendDigitaal Stadscafé in Eggert Winkelcentrum

Digitaal Stadscafé in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – Steeds meer zaken kunnen we zelf online regelen. Dat geldt ook voor de dienstverlening van de overheid. Om meer mensen hierop te wijzen, organiseert de gemeente Purmerend op vrijdag 10 februari een Digitaal Stadscafé boven in het Eggert Winkelcentrum.

Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden over onze digitale dienstverlening. Studenten laten zien hoe bewoners zelf eenvoudig hun berichtenbox op mijn.overheid.nl kunnen activeren. Met die berichtenbox krijgen bewoners online inzage in berichten van bijvoorbeeld de gemeente en de Belastingdienst.

Wethouders Hans Krieger (ICT) en Roald Helm (Financiën) zijn ook aanwezig in het Digitaal Stadscafé. Krieger: ‘In Purmerend hebben gelukkig al veel mensen een account op MijnOverheid. Met deze bijeenkomst willen we de mensen bereiken voor wie dat minder vanzelfsprekend is. Een online berichtenbox betekent dat mensen alle belangrijke post van de overheid op één centrale plek hebben, waar ze altijd bij kunnen.’

Eind februari verstuurt de gemeente de jaarlijkse aanslag Gemeentelijke Belastingen. Voor die tijd hoopt de gemeente nog op een piek in de inschrijvingen op MijnOverheid.

Of ga alvast zelf aan de gang door de instructies in onderstaande video op te volgen. Mocht u er niet uitkomen dan is a.s. vrijdag uw kans om hierover vragen te stellen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.