8.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home112Politie vindt gestolen auto’s in loods Landsmeer

Politie vindt gestolen auto’s in loods Landsmeer

Landsmeer – Acht auto’s die afkomstig zijn van diefstal en die mogelijk gebruikt zijn bij andere criminele activiteiten in de eenheid Rotterdam. En een heleboel kentekenplaten. Dat troffen agenten aan, nadat ze zich met een shovel toegang verschaften tot bedrijfspand in Landsmeer.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie in een lopend onderzoek, besloten rechercheurs van district Rotterdam-Zuid op onderzoek uit te gaan in een bedrijfspand in Landsmeer. Hierbij werden zij ondersteund door collega’s van de eenheid Noord-Nederland en het arrestatieteam van eenheid Amsterdam. Om toegang tot de bewuste loods te krijgen, gebruikten ze de hefkracht van een heuse shovel. Eenmaal binnen vonden de agenten acht dure auto’s die afkomstig zijn van diefstal. Daarnaast werden een motorscooter en een heleboel kentekenplaten gevonden. De politie onderzoekt of de auto’s ook bij andere criminele activiteiten betrokken zijn geweest.

In het pand was op het moment van de inval niemand aanwezig. Er zijn dan ook geen aanhoudingen verricht.

Foto’s: Politie



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
7.8 °
76 %
3.6kmh
100 %
wo
9 °
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.