13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* Media11-jarige DJ Thomaq krijgt eigen radioprogramma

11-jarige DJ Thomaq krijgt eigen radioprogramma

Landsmeer – Hij is nog maar 11 jaar. Voor de jonge DJ Thomaq is het draaien van Electronic Dance muziek zijn lust en zijn leven. Vanaf 5 maart is hij te beluisteren in zijn eigen radioshow op kanaal 1 van Beats2Dance. Regio Purmerend sprak met Thomaq, waarin hij vol enthousiasme vertelde over zijn passie.

Als je met Thomas praat klinkt hij als een doodnormale jongen. Hij zit in groep 7. Hij houdt van skeeleren en voetbalt bij FC Purmerend. Zijn favoriete DJ is Martin Garrix en in zijn vrije tijd luistert hij graag naar radio 538.

Toch is er iets bijzonders aan de hand met Thomas. Op 9 jarige leeftijd begon Thomas met het draaien van Dance-music en al snel bleek dat meer dan een gewone hobby te zijn. Hij won de wedstrijd “Lansmeer got talent”. Hierna kreeg Thomas, inmiddels beter bekend als DJ Thomaq, meerdere malen gastoptredens bij diverse radiostations.

Zo ook op vrijdag 3 februari 2017. DJ Thomaq was te gast in het programma Clubnight bij het radiostation Zaanradio. Beats2Dance hoorde Thomaq draaien en belden naar de studio van Zaanradio. Zij boden Thomas een vast uur per maand aan in hun programmering. Vanaf zondag 5 maart (15:00 uur) is hij 1x per maand te beluisteren in zijn uur Beats on Air.

In de toekomst zullen we waarschijnlijk nog veel van Thomaq horen. Zijn droom is om DJ te worden bij het radiostation 538. En zeg nou zelf. Met zulke skills gaat het hem zeker lukken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.