* MediaCultuurLandsmeer

11-jarige DJ Thomaq krijgt eigen radioprogramma

Landsmeer – Hij is nog maar 11 jaar. Voor de jonge DJ Thomaq is het draaien van Electronic Dance muziek zijn lust en zijn leven. Vanaf 5 maart is hij te beluisteren in zijn eigen radioshow op kanaal 1 van Beats2Dance. Regio Purmerend sprak met Thomaq, waarin hij vol enthousiasme vertelde over zijn passie.

Als je met Thomas praat klinkt hij als een doodnormale jongen. Hij zit in groep 7. Hij houdt van skeeleren en voetbalt bij FC Purmerend. Zijn favoriete DJ is Martin Garrix en in zijn vrije tijd luistert hij graag naar radio 538.

Toch is er iets bijzonders aan de hand met Thomas. Op 9 jarige leeftijd begon Thomas met het draaien van Dance-music en al snel bleek dat meer dan een gewone hobby te zijn. Hij won de wedstrijd “Lansmeer got talent”. Hierna kreeg Thomas, inmiddels beter bekend als DJ Thomaq, meerdere malen gastoptredens bij diverse radiostations.

Zo ook op vrijdag 3 februari 2017. DJ Thomaq was te gast in het programma Clubnight bij het radiostation Zaanradio. Beats2Dance hoorde Thomaq draaien en belden naar de studio van Zaanradio. Zij boden Thomas een vast uur per maand aan in hun programmering. Vanaf zondag 5 maart (15:00 uur) is hij 1x per maand te beluisteren in zijn uur Beats on Air.

In de toekomst zullen we waarschijnlijk nog veel van Thomaq horen. Zijn droom is om DJ te worden bij het radiostation 538. En zeg nou zelf. Met zulke skills gaat het hem zeker lukken.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.