16.3 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomeCultuurMarcel Kapteijn kiest winnend portret

Marcel Kapteijn kiest winnend portret

Purmerend – In november 2016 is Marcel Kapteijn (bekend van o.a. Ten Sharp) in Theater de Purmaryn geportretteerd door zo’n 15 kunstenaars tijdens ‘Sterren op het doek Purmerend’. Afgelopen maand hebben al deze portretten in de Purmaryn gehangen en kon er op gestemd worden.

Zaterdag 18 februari kiest Marcel Kapteijn zelf het winnende portret. Tot aankomende zaterdag kan het publiek in De Purmaryn nog zijn stem uitbrengen op een van de tentoongestelde werken. De winnaar van de publieksprijs wint een mooie theaterbon van de Purmaryn. Ook de inzenders die op de publiekswinnaar gestemd hebben (1 inzending per deelnemer) maken kans op een theaterbon.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn a.s. zaterdag op 18 februari 14:00 uur. Op deze dag zal Marcel Kapteijn zijn persoonlijke keuze uit de kunstwerken bekend maken en dit kunstwerk in ontvangst nemen. De maker van dit werk is de uiteindelijke winnaar van de 2016 versie van Sterren op het doek, en ontvangt hiervoor een mooie geldprijs. Ook zal de publieksprijs in De Purmaryn bekend worden gemaakt. De expositie is nog tot 4 maart te zien in de Purmaryn.

 

Foto’s: Marijke Dekker

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.3 ° C
17.3 °
14.5 °
77 %
3.1kmh
86 %
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
17 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.