CultuurmuziekPurmerend

Marcel Kapteijn kiest winnend portret

Purmerend – In november 2016 is Marcel Kapteijn (bekend van o.a. Ten Sharp) in Theater de Purmaryn geportretteerd door zo’n 15 kunstenaars tijdens ‘Sterren op het doek Purmerend’. Afgelopen maand hebben al deze portretten in de Purmaryn gehangen en kon er op gestemd worden.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Zaterdag 18 februari kiest Marcel Kapteijn zelf het winnende portret. Tot aankomende zaterdag kan het publiek in De Purmaryn nog zijn stem uitbrengen op een van de tentoongestelde werken. De winnaar van de publieksprijs wint een mooie theaterbon van de Purmaryn. Ook de inzenders die op de publiekswinnaar gestemd hebben (1 inzending per deelnemer) maken kans op een theaterbon.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn a.s. zaterdag op 18 februari 14:00 uur. Op deze dag zal Marcel Kapteijn zijn persoonlijke keuze uit de kunstwerken bekend maken en dit kunstwerk in ontvangst nemen. De maker van dit werk is de uiteindelijke winnaar van de 2016 versie van Sterren op het doek, en ontvangt hiervoor een mooie geldprijs. Ook zal de publieksprijs in De Purmaryn bekend worden gemaakt. De expositie is nog tot 4 maart te zien in de Purmaryn.

 

Foto’s: Marijke Dekker

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by